info@marcomassage.nl

Wat kan een massage voor jou betekenen

Wat kan een massage voor jou betekenen?

Massages zijn er in verschillende vormen. Met zo’n 250 verschillende soorten massages zou je zeggen dat er voor ieder wel iets passends is en dat is ook zo. Maar welke massage voor jou het meest passend is, ligt met name aan de intentie die jij hebt voor het nemen van een massage.

Zo kan het jouw intentie zijn om bijvoorbeeld spierspanning te doen verminderen. Mocht dit jouw intentie zijn dan is bijvoorbeeld een sportmassage een hele goede optie. Bij een sportmassage worden grepen op het lichaam toegepast met als doel de conditie van het lichaam te verbeteren om blessures te voorkomen of te verhelpen. Bij een sportmassage is het dus vooral de intentie om de conditie van het lichaam te verbeteren terwijl het minder om ontspanning draait.

Wanneer het jouw intentie is om meer een ontspannen massage te krijgen is een sportmassage niet een echte aanrader voor jou. Voor jou zijn misschien Zweedse massage of hotstonemassage een betere optie. Bij deze massagevormen staat ontspanning voorop en wordt, door middel van genoeg olie, rustige strijkingen op het lichaam gebracht wat een geruststellend gevoel geeft en jouw parasympatisch zenuwstelsel activeert. Hierdoor raak je in een heerlijke ontspanning en kan je fijn wegdromen.

Dan bestaan er nog massages die wat spiritueler van aard zijn en meer bedoeld zijn om inzichten te geven en om blokkades op te heffen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een meridiaanse massage. Bij deze Oosterse massage gaat het om het opheffen van blokkades in de energiebaan. En hoewel dit voor ons westerlingen misschien wat zweverig klinkt wordt in China de helft van de mensen op deze Oosterse geneeswijze behandeld en met resultaat.

Bij Marco Massage vinden wij dat het beste van al deze werelden ineen moet worden gebracht. Want wij vinden dat een massage zowel moet zorgen voor een betere conditie van het lijf als ontspanning geven aan de geest en daarnaast een tikkeltje mystiek mag zijn. Wanneer jij van beiden werelden het beste wilt, raden wij jou de stevige ontspanningsmassage aan. Tijdens deze massage wordt met een liefdevolle intentie gewerkt waarin alles mag zijn wat bij de klant omhoog komt. Ook is hier ruimte voor emotie. Daarnaast wordt op een ontspannen manier gezorgd dat uw lichaam na de massage soepeler en vitaler is dan ervoor.  Voor deze massage heeft Marco Massage geprobeerd om verschillende technieken uit de sportmassage, Zweedse massage en lomi lomi massage te combineren zodat het beste van alles bij elkaar komen.

Bij Marco Massage kan jij als klant dus terecht voor het beleven van een ontspannen massage met effect op lichaam en geest. In onze visie het belangrijk dat hierin lichaam en geest beiden worden aangesproken om gelukkige mensen te worden, te blijven en te zijn.

Gun jezelf een massage Afspraak maken