info@marcomassage.nl

De beste vriend van een masseur is zijn massagetafel

De beste vriend van een masseur is zijn massagetafel

Ooit wel eens gemasseerd geweest op een niet zo fijne ondergrond? Bijvoorbeeld op een te smalle massagetafel, een te wiebelige tafel of wellicht door je partner op bed waardoor je hele lichaam in het matras wordt gedrukt en je bijna geen adem meer kan halen?

Voordelen van een goede massagetafel

Een goede massagetafel is daarom het halve werk. Naast dat we bij Marco Massage gebruik maken van een hoge kwaliteit aan massageolie, werkt Marco Massage ook met een hoge kwaliteit wat betreft massagetafel.

Bij Marco Massage lig jij op een luxe massagetafel van massagetafel design. Deze tafel is uniek in zijn soort en alleen al voor het oog een waar kunstwerk. Zo is de tafel voorzien van een prachtige mosgroene kleur op de bekleding en afgewerkt met hout met prachtige bamboe-look.

Wat deze tafel zo speciaal maakt is het gepatenteerde hoofdsteun. Deze is in de tafel ingebouwd en heeft een elektrische armsteun zodat jouw lichaam zo ontspannen mogelijk kan liggen.

Ook is de tafel enorm stabiel wat dat u ontspannen ligt en weinig last heeft van een wiebelende tafel. Ook heeft de tafel een krachtige hefmotor welke onopmerkzaam van hoogte te verstellen is terwijl jij op de tafel ligt. Het kunstleer wat op de tafel ligt is van hoge kwaliteit en komt van het bedrijf SKAI. Hetzelfde kunstleer wordt gebruikt op luxe vliegtuigstoelen. Door dit kunstleer zal jij heerlijk zacht kunnen liggen.

De tafel heeft in het midden een prachtige taille waardoor ik als masseur mijn lichaam ergonomisch kan inzetten maar mocht jij hierdoor niet helemaal op de tafel passen dan is dit geen probleem. Door de handige opzetstukken is de tafel van 57 centimeter tot een breedte van 96 centimeter te maken.

Doordat de tafel elektrisch is, kan jij veilig op- en afstappen en sta je veilig op de grond zonder dat je een sprongetje hoeft te maken.

Kortom een tafel die zowel enorm goed past bij mij als professionele masseur als bij jou als klant die het beste verdient.

Gun jezelf een massage Afspraak maken