info@marcomassage.nl

Geef de mensen om je heen wat ontspanning als cadeau

Gun jij de mensen om je heen ook het beste? Dan is een cadeaubon van Marco Massage een geschikte keuze als geschenk. Of het nu gaat om een collega, de buurman, je vriendin of een familielid, iedereen kan wel wat extra ontspanning gebruiken.

Bij Marco Massage hebben we daarom speciaal cadeaubonnen ontworpen zodat jij, voor welke reden dan ook, iemand een onvergetelijke ervaring kan geven.

De cadeaubonnen zijn in te wisselen voor alle massages uit het aanbod van Marco Massage. Bij de massages van Marco Massage, wordt altijd gestreefd naar een juist balans tussen lichaam en geest. Hierdoor komen beiden tot ontspanning en zal de ontvanger van de massage zowel tijdens als na de massage zich prettiger voelen dan ervoor.

Bij de bestelling van jouw cadeaubon, mag jij zelf kiezen welk bedrag jij hieraan wilt besteden met een minimum van €15,-.

Jouw cadeaubon nog leuker maken? Dat kan door hem te laten inpakken met allerlei leuke artikelen erbij in. Zo verras jij iemand nog meer. Voor €5,- maak jij een feestje van het geven van een cadeaubon van Marco Massage

Cadeaubon bestellen

Marco massage ontspanningsmassage
Gun jezelf een massage Afspraak maken