info@marcomassage.nl

“Zonder wrijving geen glans”

Een pijl wordt door een boog eerst naar achteren getrokken, voordat hij voorwaarts door de roos vliegt. Soms moet het even minder gaan voordat het beter wordt. Helaas is het menseigen om tijdens de achterwaartse beweging geen perspectief meer te zien voor de toekomst. Dit overkwam mijzelf tijdens een vervelende periode waarin ik nog veel dingen uit het verleden te verwerken had en hiermee moest omgaan in mijn huidige leven. Ik voelde me vermoeid, gespannen en duizelig. Hierdoor kwam ik een paar maanden thuis te zitten. Deze periode heb ik gebruikt om tot bezinning te komen. Ik begon met wandelen in de natuur, had therapeutische gesprekken en liet mij masseren.

“Durf voor jezelf te leven dan heb je een ander zoveel meer te geven”

Vooral door het masseren was ik erg verwonderd. Het was voor mij uniek om te ervaren dat ik mezelf dit cadeau mocht geven en was verbaasd over het feit, dat iemand zich vol overgave stortte in het geven van een prettige massage. Ik bleef terugkomen en bezocht verschillende massagesalons. Ik merkte op, dat spanningsklachten minder werden.

Alsof het zo moest lopen, realiseerde ik me dat ik in mijn kindertijd gefascineerd was door massages. Dat oude gevoel kwam weer terug en ik kon het niet laten om mijn masseur te vragen of hij voor mij een leuke opleiding in masseren wist. Zodoende heb ik verschillende cursussen in masseren genoten en ben ik voornemens om dit te blijven uitbreiden om bezoekers de beste behandelingen te blijven geven.

“Het is voor mij een genoegen om een ieder te masseren, die toe is aan ontspanning en het ervaren van een prettig gevoel. Ik doe dit met mijn hele ziel en zaligheid”

Sinds mijn zeventiende werk ik in de zorg en heb ik Social Work gestudeerd. Ik ben mensgericht en houd van laagdrempelig contact waarbij een huiselijke sfeer, zoals het samen drinken van een kopje koffie/thee, indien gewenst, centraal staat. Ik ben sociaal en vind het fijn een ander op zijn gemak te stellen. Immers, een eerste keer op de massagetafel kan best spannend zijn. Ik ben mij hiervan bewust en streef hierbij naar wederzijds vertrouwen en respect. Het is voor mij belangrijk dat een ontspanningsmassage tijdens de behandeling voor ontspanning zorgt maar ook de dagen daarna spanningsklachten in het lijf verminderd.

Wellness massage IJsselmuiden
Gun jezelf een massage Afspraak maken