info@marcomassage.nl

Dat een echte Zwollenaar niet zo raar doet in het volle openbaar, zingen ze maar al te vaak. Juist daarom heeft Marco Massage voor inwoners van Zwolle een passend aanbod. Ben jij inwoner van Zwolle dan heeft Marco Massage speciaal voor jou een massage aan huis in het aanbod. Het genot van een massagesalon maar dan gewoon bij u thuis. Marco Massage vindt het belangrijk dat u zich in uw eigen thuissituatie heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van een ontspanningsmassage van Marco Massage aan huis in Zwolle.

Waarom Marco Massage in Zwolle

Team Marco Massage, vindt het belangrijk dat u zich goed voelt tijdens een ontspanningsmassage. De locatie waarin gemasseerd wordt is hierom van groot belang. Ondanks de rustgevende locatie bij Marco Massage zelf, weten wij uit ervaring dat naar een masseur gaan, een drempel kan zijn of simpelweg het huis niet uit hoeven voor een massage, bijdraagt aan de ontspanning. Hierom gunt Marco Massage inwoners van Zwolle een ontspanningsmassage aan huis en worden hiervoor geen extra reiskosten bovenop de kosten voor een massage aan huis gerekend. U hoeft hiervoor dus niet de deur uit, de auto in te stappen maar juist rustig bijkomen in uw eigen huis. Geniet van een ontspanningsmassage aan huis.

Marco massage aan huis

Waarom een massage aan huis door Marco Massage

  • U heeft weinig tijd
  • U voelt zich thuis meer op uw gemak
  • Direct na de massage bijkomen op de bank
  • U bent minder mobiel of hebt een beperking waardoor u bemoeilijkt wordt het huis uit te komen

De massages aan huis worden speciaal aangeboden voor mensen die het fijn vinden om in hun eigen omgeving in Zwolle een massage te ontvangen of voor mensen met een beperking die moeilijk het huis uitkomen. Zo hoeft u na de massage niet zelf de auto in te stappen en kunt u rustig bijkomen in uw eigen huis in Zwolle. Een massage is goed voor zowel lichaam als geest. De massages van Marco massage bestaan uit knedingen en strijkingen van desgewenst gemasseerde (geen intieme) lichaamsdelen. Marco Massage komt graag langs bij u aan huis in Zwolle voor het geven van een ontspanningsmassage. Ook neemt Marco Massage zelf een mobiele massagetafel, lotions, oliën en desgewenst ontspanningsmuziek mee. Marco Massage komt graag langs zodat u geen reistijd hebt, oppas hoeft te regelen of door de regen hoeft te fietsen.

Voordelen van een massage aan huis

  • Geen reistijd
  • Geen oppas
  • Direct daarna bijkomen in uw eigen omgeving
  • Heerlijk tussen andere (werkgerelateerde) afspraken door
  • Geen reiskosten
  • Snel geboekt en snel bij u thuis

Massage in Zwolle boeken

Boek hier snel uw massage aan huis. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een massage te ontvangen en te ervaren bij Marco Massage zelf in IJsselmuiden.

Gun jezelf een massage Afspraak maken