info@marcomassage.nl

Zwartsluis is een heerlijke havenplaats in de gemeente Zwartewaterland en biedt een veelvuldig aanbod aan faciliteiten, vooral in de zomer. Met bijna 5000 inwoners is het een gezellige plaats en heerlijk toeven. Marco Massage vindt dat inwoners van Zwartsluis daarbij een extra dienst aangeboden mag worden. Daarom biedt Marco Massage speciaal voor inwoners van Zwartsluis massages aan huis aan. Bij Marco Massage vinden we het belangrijk dat u voor uw ontspanning niet perse te deur uit hoeft. Een professionele massage gewoon bij u thuis in Zwartsluis!

Waarom Marco Massage in Zwartsluis

Team Marco Massage, vindt het belangrijk dat u zich goed voelt tijdens een ontspanningsmassage. De locatie waarin gemasseerd wordt is hierom van groot belang. Ondanks de rustgevende locatie bij Marco Massage zelf, weten wij uit ervaring dat naar een masseur gaan, een drempel kan zijn of simpelweg het huis niet uit hoeven voor een massage, bijdraagt aan de ontspanning. Hierom gunt Marco Massage inwoners van Zwartsluis een ontspanningsmassage aan huis en worden hiervoor geen extra reiskosten bovenop de kosten voor een massage aan huis gerekend. U hoeft hiervoor dus niet de deur uit, de auto in te stappen maar juist rustig bijkomen in uw eigen huis. Geniet van een ontspanningsmassage aan huis.

Marco massage aan huis

Waarom een massage aan huis door Marco Massage

  • U heeft weinig tijd
  • U voelt zich thuis meer op uw gemak
  • Direct na de massage bijkomen op de bank
  • U bent minder mobiel of hebt een beperking waardoor u bemoeilijkt wordt het huis uit te komen

De massages aan huis worden speciaal aangeboden voor mensen die het fijn vinden om in hun eigen omgeving in Zwartsluis een massage te ontvangen of voor mensen met een beperking die moeilijk het huis uitkomen. Zo hoeft u na de massage niet zelf de auto in te stappen en kunt u rustig bijkomen in uw eigen huis in Zwartsluis. Een massage is goed voor zowel lichaam als geest. De massages van Marco massage bestaan uit knedingen en strijkingen van desgewenst gemasseerde (geen intieme) lichaamsdelen. Marco Massage komt graag langs bij u aan huis in Zwartsluis voor het geven van een ontspanningsmassage. Ook neemt Marco Massage zelf een mobiele massagetafel, lotions, oliën en desgewenst ontspanningsmuziek mee. Marco Massage komt graag langs zodat u geen reistijd hebt, oppas hoeft te regelen of door de regen hoeft te fietsen.

Voordelen van een massage aan huis in Zwartsluis

  • Geen reistijd
  • Geen oppas
  • Direct daarna bijkomen in uw eigen omgeving
  • Heerlijk tussen andere (werkgerelateerde) afspraken door
  • Geen reiskosten
  • Snel geboekt en snel bij u thuis

Massage in Zwartsluis boeken

Boek hier snel uw massage aan huis in Zwartsluis. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een massage te ontvangen en te ervaren bij Marco Massage zelf in IJsselmuiden.

Gun jezelf een massage Afspraak maken