info@marcomassage.nl

Wilsum is met zijn IJsselzicht een heerlijk dorpje, waar het lijkt of de tijd een beetje heeft stilgestaan. Door zijn historie is het een trekpleister voor fietsers die in de zomer langs Wilsum fietsen en een ijsje halen in het café. Helaas moeten mensen in Wilsum al snel de auto pakken om de boodschappen te halen. Marco Massage biedt voor u zowel massages aan in IJsselmuiden op locatie als ook bij u in de thuissituatie in Wilsum. Zo kunt u zelf kiezen of u er gezellig op uit wilt gaan of het prettiger voelt om comfortabel thuis te blijven. Voor u als inwoner van Wilsum, rekent Marco Massage geen extra reiskosten bovenop de normale prijs voor massages aan huis. Wij hopen dat zo ook u kunt genieten van het aanbod van Marco Massage.

Waarom Marco Massage aan huis in Wilsum

Voor u als inwoner van Wilsum, is het geen nieuws wanneer u wordt vertelt dat u voor veel diensten en producten naar elders moet. Om de simpele reden dat Wilsum niet veel inwoners telt, is het voor veel bedrijven niet aantrekkelijk zich te vestigen in Wilsum. Team Marco Massage denkt hier anders over! Marco Massage gunt de ontspaningsmassages die voor handen is bij ons voor inwoners van Kampen en IJsselmuiden ook voor u als inwoner van Wilsum. Hierom hebben wij voor u als inwoner van Wilsum, massages aan huis. U hoeft hiervoor dus niet de deur uit, de auto in te stappen en buiten Wilsum te komen. Geniet van een ontspanningsmassage aan huis.

Marco massage aan huis

Waarom een massage aan huis in Wilsum door Marco Massage

 • U heeft weinig tijd
 • U voelt zich thuis meer op uw gemak
 • Direct na de massage bijkomen op de bank
 • U bent minder mobiel of hebt een beperking waardoor u bemoeilijkt wordt het huis uit te komen
 • U woont in Wilsum waardoor u vaak elders in de omgeving een bezoek moet maken

De massages aan huis worden speciaal aangeboden voor mensen die het fijn vinden om in hun eigen omgeving in Wilsum een massage te ontvangen of voor mensen met een beperking die moeilijk het huis uitkomen. Zo hoeft u na de massage niet zelf de auto in te stappen en kunt u rustig bijkomen in uw eigen huis in Wilsum . Een massage is goed voor zowel lichaam als geest. De massages van Marco massage bestaan uit knedingen en strijkingen van desgewenst gemasseerde (geen intieme) lichaamsdelen. Marco Massage komt graag langs bij u aan huis in Wilsum voor het geven van een ontspanningsmassage. Ook neemt Marco Massage zelf een mobiele massagetafel, lotions, oliën en desgewenst ontspanningsmuziek mee. Marco Massage komt graag langs zodat u geen reistijd hebt, oppas hoeft te regelen of door de regen hoeft te fietsen.

Voordelen van een massage aan huis in Wilsum

 • Geen reistijd
 • Geen oppas
 • Direct daarna bijkomen in uw eigen omgeving
 • Heerlijk tussen andere (werkgerelateerde) afspraken door
 • Geen reiskosten
 • Snel geboekt en snel bij u thuis

Massage in Wilsum boeken

Boek hier snel uw massage aan huis in Wilsum. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een massage te ontvangen en te ervaren bij Marco Massage zelf in IJsselmuiden.

Gun jezelf een massage Afspraak maken