info@marcomassage.nl

Alle gemakken van een massagesalon maar dan aan huis! Marco Massage biedt inwoners van Stadshagen in Zwolle een ontspannende massage aan huis aan. Met 27000 inwoners is Stadshagen een grote maar vooral ook jonge wijk met volop mogelijkheden. Zo kunt u met gemak een dag vertoeven aan de Milligerplas of genieten van het winkelcentrum. Team Marco Massage wilt u daarbij van nog meer gemak voorzien door middel van het aanbieden van een massage aan huis. Marco Massage is gelegen in IJsselmuiden en gemakkelijk binnendoor te bereiken via ‘s-Heerenbroek en binnendoor via de Koekkoek. Toch vinden wij van Marco Massage het belangrijk dat ook inwoners van Stadshagen in Zwolle bezocht kunnen worden voor een massage aan huis. Wij van Marco Massage hopen zo dat u ook kunt genieten van het aanbod in uw eigen thuissituatie.

Waarom Marco Massage in Stadshagen

Stadshagen is een jonge, moderne en opkomende wijk in Zwolle. Bij al die gemakken is een massage aan huis een niet misstaande aanvulling welke voor de hardwerkende jonge inwoners van Stadshagen een extra must is. Marco Massage gunt de massages welke voor handen liggen voor inwoners van Kampen en IJsselmuiden ook aan u als inwoner van Stadshagen. U hoeft hiervoor dus niet de deur uit, de auto in te stappen of op de fiets te gaan en buiten uw huis te komen. Geniet van een ontspanningsmassage aan huis van Marco Massage.

Marco massage aan huis

Waarom een massage aan huis door Marco Massage in Stadshagen

  • U heeft weinig tijd
  • U voelt zich thuis meer op uw gemak
  • Direct na de massage bijkomen op de bank
  • U bent minder mobiel of hebt een beperking waardoor u bemoeilijkt wordt het huis uit te komen

De massages aan huis worden speciaal aangeboden voor mensen die het fijn vinden om in hun eigen omgeving een massage te ontvangen of voor mensen met een beperking die moeilijk het huis uitkomen. Ook komt Marco Massage bij u wanneer u inwoner van Stadshagen bent. Zo hoeft u na de massage niet zelf de auto in te stappen en kunt u rustig bijkomen in uw eigen huis. Een massage is goed voor zowel lichaam als geest. De massages van Marco massage bestaan uit knedingen en strijkingen van desgewenst gemasseerde (geen intieme) lichaamsdelen. Marco Massage komt graag langs bij u aan huis voor het geven van een ontspanningsmassage. Ook neemt Marco Massage zelf een mobiele massagetafel, lotions, oliën en desgewenst ontspanningsmuziek mee. Marco Massage komt graag langs zodat u geen reistijd hebt, oppas hoeft te regelen of door de regen hoeft te fietsen.

Voordelen van een massage aan huis in Zwolle

  • Geen reistijd
  • Geen oppas
  • Direct daarna bijkomen in uw eigen omgeving
  • Heerlijk tussen andere (werkgerelateerde) afspraken door
  • Geen reiskosten
  • Snel geboekt en snel bij u thuis

Massage in Stadshagen boeken

Boek hier snel uw massage aan huis in Stadshagen in Zwolle. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een massage te ontvangen en te ervaren bij Marco Massage zelf in IJsselmuiden.

Gun jezelf een massage Afspraak maken