info@marcomassage.nl

Het kleine dorpje ‘s-Heerenbroek  slaat een verbinding tussen enerzijds Kampen en anderzijds Zwolle. Alhoewel het sneller fietsen is naar de buitenwijken van Zwolle, ligt ‘s-Heerenbroek in de gemeente Kampen. Zo ook het in IJsselmuiden gelegen Marco Massage. Marco Massage is de plek waar mensen uit IJsselmuiden en Kampen hun welverdiende ontspanningsmassage kunnen boeken. Voor u als inwoner van ‘s-Heerenbroek is het vanzelfsprekend ook zo dat u welkom bent bij Marco Massage op locatie in IJsselmuiden maar willen wij van Marco Massage u ook ontspanningsmassage aanbieden aan huis. Het gemak van een masssagesalon maar dan bij u aan huis in ‘s-Heerenbroek.

Waarom Marco Massage in ‘s-Heerenbroek

Voor u als inwoner van ‘s-Heerenbroek, is het geen nieuws wanneer u wordt vertelt dat u voor veel diensten en producten naar elders moet. Om de simpele reden dat ‘s-Heerenbroek niet veel inwoners telt, is het voor veel bedrijven niet aantrekkelijk zich te vestigen in ‘s-Heerenbroek. Team Marco Massage denkt hier anders over! Marco Massage gunt de ontspaningsmassages die voor handen is bij ons voor inwoners van Kampen en IJsselmuiden ook voor u als inwoner van ‘s-Heerenbroek. Hierom hebben wij voor u als inwoner van ‘s-Heerenbroek, massages aan huis. U hoeft hiervoor dus niet de deur uit, de auto in te stappen en buiten ‘s-Heerenbroek te komen. Geniet van een ontspanningsmassage aan huis.

Marco massage aan huis

Waarom een massage aan huis door Marco Massage in ‘s-Heerenbroek

 • U heeft weinig tijd
 • U voelt zich thuis meer op uw gemak
 • Direct na de massage bijkomen op de bank
 • U bent minder mobiel of hebt een beperking waardoor u bemoeilijkt wordt het huis uit te komen
 • U woont in ‘s-Heerenbroek waardoor u vaak elders in de omgeving een bezoek moet maken

De massages aan huis worden speciaal aangeboden voor mensen die het fijn vinden om in hun eigen omgeving in ‘s-Heerenbroek een massage te ontvangen of voor mensen met een beperking die moeilijk het huis uitkomen. Zo hoeft u na de massage niet zelf de auto in te stappen en kunt u rustig bijkomen in uw eigen huis in ‘s-Heerenbroek. Een massage is goed voor zowel lichaam als geest. De massages van Marco massage bestaan uit knedingen en strijkingen van desgewenst gemasseerde (geen intieme) lichaamsdelen. Marco Massage komt graag langs bij u aan huis in ‘s-Heerenbroek voor het geven van een ontspanningsmassage. Ook neemt Marco Massage zelf een mobiele massagetafel, lotions, oliën en desgewenst ontspanningsmuziek mee. Marco Massage komt graag langs zodat u geen reistijd hebt, oppas hoeft te regelen of door de regen hoeft te fietsen.

Voordelen van een massage aan huis in ‘s-Heerenbroek

 • Geen reistijd
 • Geen oppas
 • Direct daarna bijkomen in uw eigen omgeving
 • Heerlijk tussen andere (werkgerelateerde) afspraken door
 • Geen reiskosten
 • Snel geboekt en snel bij u thuis

Massage in ‘s-Heerenbroek boeken

Boek hier snel uw massage aan huis in ‘s-Heerenbroek. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een massage te ontvangen en te ervaren bij Marco Massage zelf in IJsselmuiden.

Gun jezelf een massage Afspraak maken