info@marcomassage.nl

Massage Kampen

“Een unieke ervaring, elke keer weer”

Even een moment voor jezelf? Boek dan snel een massage. Marco Massage biedt lomi lomi massage, verschillende soorten ontspanningsmassages, sportmassage en bedrijfsmassage aan. Naast te bezoeken is Marco Massage ook te boeken op locatie in Kampen.

5.0 (90+ reviews)
Marco massage ontspanningsmassage ijsselmuiden kampen zwolle

Het gevoel om even met jezelf te zijn in de drukke tijd waarin we leven is toch wel een prachtig geschenk om jezelf of een ander cadeau te geven. In de gemeente Kampen is het mogelijk om een professionele massage te ontvangen in een huiselijke sfeer. Net over de brug aan de andere kant van Kampen ligt IJsselmuiden waar jij je mag onderdompelen in een oase van rust en ontspanning. Geniet van de populaire stevige ontspanningsmassage of een Hawaïaanse Lomi Lomi massage. Natuurlijk zijn er ook nog andere soorten massages die een weldaad aan ontspanning opleveren.

Marco Massage Kampen

Bij Marco Massage draait het om effectiviteit en ontspanning. Er wordt naar gestreefd om zowel lichaam als geest ontspannen te maken zodat een maximaal effect wordt bereikt. Het beste van beide werelden samengebracht in de gemeente Kampen op een steenworp afstand van het centrum van IJsselmuiden.

 

Marco Massage weet hoe belangrijk het is om je goed te voelen. Speciaal hiervoor krijgt iedere klant de unieke persoonlijke aandacht die nodig is. De massages zijn mindful van aard en werken zeer activerend om het parasympatische zenuwstelsel. Dit komt mede omdat Marco Massage werkt met prettige geuren, kleuren en muziek om u op uw gemak te stellen.

Positieve effecten massage

 • Kom tot rust
 • Verhoog geluk
 • Verminder stress
 • Verminder angst
 • Verminder pijnklachten
 • Verhoog immuunsysteem
Lomi lomi massage ijsselmuiden

Bij Marco Massage maar ook bij u thuis

Marco Massage biedt massages aan in een speciaal hiervoor ingerichte kamer in huis. Ook is er mogelijkheid voor massages bij u aan huis. Marco Massage neemt dan zelf een massagetafel en toebehoren mee om u, in uw eigen thuissituatie, een prettige massage te geven. Doordat Marco Massage werkt met massageolie met UV-factor, is het ook mogelijk massages in bijvoorbeeld uw achtertuin te genieten.

Lomi lomi massage kampen

Waarom Marco Massage?

Vraaggericht

Door mijn werk als begeleider in verschillende takken van de zorg, heb ik ervaring in de omgang met mensen. Ik ben gericht op uw vraag en probeer hiernaar te handelen. Let op: Intieme massages en masseren op intieme lichaamsdelen zijn hierbij niet bespreekbaar. Tijdens de eerste behandeling, is er een mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek indien u dit wenst. U mag natuurlijk helemaal zelf bepalen of u dit wilt.

Laagdrempelig contact

Na de massage wordt u drinken aangeboden zodat u nog even ontspannen kan nazitten.

Een massage op maat

Marco massage biedt zowel zachte ontspanningsmassages als stevige (deep-tissue) massages aan, welke dieper in het weefsel doorwerken. Daarnaast biedt Marco Massage ook sportmassages aan. Voor ieder zijn voorkeur is er aanbod. In alle gevallen wordt gestreefd naar zowel ontspanning in lichaam als in geest.

Wat zeggen onze klanten?

Lees wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen bij Marco Massage. Wij zijn trots op de positieve feedback van onze gewaardeerde klanten en kijken ernaar uit om ook jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Massage op locatie

Is de drempel voor jou toch nog hoog? Geen probleem want veel klanten uit Kampen en IJsselmuiden gingen je voor om een bezoek te nemen. In reviews worden we dan ook gewaardeerd om de klantvriendelijkheid, het 1 op 1 contact en dat klanten zich snel op hun gemak voelen.

 

Voor sommigen kan de drempel ook letterlijk te hoog zijn. Ook dit is geen probleem want Marco Massage biedt “aan huis massages” speciaal voor mensen die niet uit huis willen of kunnen om te genieten van een massage. Marco Massage biedt hiervoor vriendelijke prijzen voor in de omgeving.

Voordelen van een massage aan huis in Kampen

De massages aan huis worden speciaal aangeboden voor mensen die het fijn vinden om in hun eigen omgeving in Kampen een massage te ontvangen of voor mensen met een beperking die moeilijk het huis uitkomen. Zo hoeft u na de massage niet zelf de auto in te stappen en kunt u rustig bijkomen in uw eigen huis in Kampen. Een massage is goed voor zowel lichaam als geest. De massages van Marco Massage bestaan uit knedingen en strijkingen van desgewenst gemasseerde (geen intieme) lichaamsdelen. Marco Massage komt graag langs bij u aan huis in Kampen voor het geven van een ontspanningsmassage. Ook neemt Marco Massage zelf een mobiele massagetafel, lotions, oliën en desgewenst ontspanningsmuziek mee. Marco Massage komt graag langs zodat u geen reistijd hebt, oppas hoeft te regelen of door de regen hoeft te fietsen.

 

 • Geen reistijd
 • Geen oppas
 • Direct daarna bijkomen in uw eigen omgeving
 • Heerlijk tussen andere (werkgerelateerde) afspraken door
 • Geen reiskosten
 • Snel geboekt en snel bij u thuis
massage aan huis kampen
Gun jezelf een massage Afspraak maken