info@marcomassage.nl

In de steeds drukker wordende maatschappij, zijn mensen zich bewust aan het worden dat goed voor zichzelf zorgen belangrijk is. Een van de vormen van een goede zelfzorg is het regelmatig bezoeken van een masseur. Inwoners van IJsselmuiden kunnen hiervoor sinds 2020 terecht bij Marco Massage. Marco Massage is gelegen vlakbij het centrum van IJsselmuiden aan de Dorpsweg. Marco Massage biedt in een speciaal ingerichte kamer aan huis, een aanbod aan verschillende soorten ontspanningsmassages en sportmassage aan. Daarnaast biedt Marco Massage het unieke aanbod “massage aan huis”. U hoeft voor een gewenste massage dus zelf uw eigen huis niet eens te verlaten.

De visie van Marco Massage in IJsselmuiden

Een ontspanningsmassage bij Marco Massage is gericht op balans tussen lichaam en geest. Vanuit de visie van Marco Massage kan het een niet zonder het ander. Dat maakt dat een ontspanningsmassage bij Marco Massage in IJsselmuiden- zich niet alleen richt op effleurages en petrissages. Een ontspanningsmassage bij Marco Massage is een meer holistische manier van werken. Door te werken met ontspannende kleuren en geuren, ontspannende muziek en ontspannen manier van omgang, zult u bij binnenkomst al eerder in een ontspannen staat komen. Marco Massage in IJsselmuiden streeft ernaar dat u tijdens een ontspanningsmassage maar ook erna een stukje meer ontspannen bent dan voor uw komst.

  • Kom tot rust
  • Verhoog geluk
  • Verminder stress
  • Verminder angst
  • Verminder pijnklachten
  • Verhoog immuunsysteem

Waarom Marco Massage?

Vraaggericht

Door mijn werk als begeleider in verschillende takken van de zorg, heb ik ervaring in de omgang met mensen. Ik ben gericht op uw vraag en probeer hiernaar te handelen. Let op: Intieme massages en masseren op intieme lichaamsdelen zijn hierbij niet bespreekbaar. Tijdens de eerste behandeling, is er een mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek indien u dit wenst. U mag natuurlijk helemaal zelf bepalen of u dit wilt.

Laagdrempelig contact

Na de massage wordt u drinken aangeboden zodat u nog even ontspannen kan nazitten.

Een massage op maat

Marco massage biedt zowel zachte ontspanningsmassages als stevige (deep-tissue) massages aan, welke dieper in het weefsel doorwerken. Daarnaast biedt Marco Massage ook sportmassages aan. Voor ieder zijn voorkeur is er aanbod. In alle gevallen wordt gestreefd naar zowel ontspanning in lichaam als in geest.

Bij Marco Massage maar ook bij u thuis

Marco Massage biedt massages aan in een speciaal hiervoor ingerichte kamer in huis. Ook is er mogelijkheid voor massages bij u aan huis. Marco Massage neemt dan zelf een massagetafel en toebehoren mee om u, in uw eigen thuissituatie, een prettige massage te geven. Doordat Marco Massage werkt met massageolie met UV-factor, is het ook mogelijk massages in bijvoorbeeld uw achtertuin te genieten.

Gun jezelf een massage Afspraak maken