info@marcomassage.nl

Met ruim 3000 inwoners, is Ens een gezellig dorp in de Noordoostpolder vlak gelegen bij IJsselmuiden. Bij Marco Massage vinden wij het belangrijk dat ook inwoners van Ens ontspanningsmassage wordt aangeboden en daarom wordt het concept van Marco Massage ook aangeboden in Ens. Marco Massage is gelegen in IJsselmuiden en op ongeveer 10/15 minuten afstand met de auto vanaf het centrum van Ens. Marco Massage biedt voor u zowel massages aan in IJsselmuiden op locatie als ook bij u in de thuissituatie. Zo kunt u zelf kiezen of u er gezellig op uit wilt gaan of het prettiger voelt om comfortabel thuis te blijven. Voor u als inwoner van Ens, rekent Marco Massage geen extra reiskosten bovenop de normale prijs voor massages aan huis. Wij hopen dat zo ook u kunt genieten van het aanbod van Marco Massage.

Waarom Marco Massage in Ens

Voor u als inwoner van Ens, is het geen nieuws wanneer u wordt vertelt dat u voor veel diensten en producten naar elders moet. Om de simpele reden dat Ens groeiende is maar nog niet veel inwoners telt, is het voor veel bedrijven niet aantrekkelijk zich te vestigen in Ens. Team Marco Massage denkt hier anders over! Marco Massage gunt de ontspanningsmassages die voor handen is bij ons voor inwoners van Kampen en IJsselmuiden ook voor u als inwoner van Ens. Hierom hebben wij voor u als inwoner van Ens massages aan huis. U hoeft hiervoor dus niet de deur uit, de auto in te stappen en buiten Ens te komen. Geniet van een ontspanningsmassage aan huis.

Marco massage aan huis

Waarom een massage aan huis in Ens door Marco Massage

 • U heeft weinig tijd
 • U voelt zich thuis meer op uw gemak
 • Direct na de massage bijkomen op de bank
 • U bent minder mobiel of hebt een beperking waardoor u bemoeilijkt wordt het huis uit te komen
 • U woont in Ens waardoor u vaak elders in de omgeving een bezoek moet maken

De massages aan huis worden speciaal aangeboden voor mensen die het fijn vinden om in hun eigen omgeving in Ens een massage te ontvangen of voor mensen met een beperking die moeilijk het huis uitkomen. Zo hoeft u na de massage niet zelf de auto in te stappen en kunt u rustig bijkomen in uw eigen huis in Ens. Een massage is goed voor zowel lichaam als geest. De massages van Marco massage bestaan uit knedingen en strijkingen van desgewenst gemasseerde (geen intieme) lichaamsdelen. Marco Massage komt graag langs bij u aan huis in Ens voor het geven van een ontspanningsmassage. Ook neemt Marco Massage zelf een mobiele massagetafel, lotions, oliën en desgewenst ontspanningsmuziek mee. Marco Massage komt graag langs zodat u geen reistijd hebt, oppas hoeft te regelen of door de regen hoeft te fietsen.

Voordelen van een massage aan huis

 • Geen reistijd
 • Geen oppas
 • Direct daarna bijkomen in uw eigen omgeving
 • Heerlijk tussen andere (werkgerelateerde) afspraken door
 • Geen reiskosten
 • Snel geboekt en snel bij u thuis

Massage in Ens boeken

Boek hier snel uw massage aan huis in Ens. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een massage te ontvangen en te ervaren bij Marco Massage zelf in IJsselmuiden.

Gun jezelf een massage Afspraak maken