info@marcomassage.nl

Aan de monding van de IJssel vinden we, de naam zegt het al, IJsselmuiden. Aan de overkant van Kampen zijn voor bijna 1000 jaar geleden de eerste huizen gebouwd op een zogenoemde zandberg. Sindsdien is IJsselmuiden uitgegroeid tot een volwassen dorp waar allerlei faciliteiten te vinden zijn. Zo heeft IJsselmuiden zijn eigen winkelcentrum waarbij zelf decoratie-,  en kledingwinkels te vinden zijn. Een niet te missen dienst in een volwassen dorp is natuurlijk een masseur. Sinds 2020 staat Marco Massage klaar om inwoners van Kampen en IJsselmuiden tot dienst te staan met verschillende soorten massages. Voor uw verdiende massage kunt u als inwoner van IJsselmuiden gemakkelijk op locatie komen bij Marco Massage maar bij Marco Massage staat ontspanning voorop. Hierom biedt Marco Massage ook massages aan huis aan. Het gemak van een massagesalon maar dan bij u thuis.

Waarom Marco Massage aan huis in IJsselmuiden

Team Marco Massage, vindt het belangrijk dat u zich goed voelt tijdens een ontspanningsmassage. De locatie waarin gemasseerd wordt is hierom van groot belang. Ondanks de rustgevende locatie bij Marco Massage zelf, weten wij uit ervaring dat naar een masseur gaan, een drempel kan zijn of simpelweg het huis niet uithoeven voor een massage, bijdraagt aan de ontspanning. Hierom gunt Marco Massage inwoners van IJsselmuiden een ontspanningsmassage aan huis aan en worden hiervoor geen extra reiskosten bovenop de kosten voor een massage aan huis gerekend. U hoeft hiervoor dus niet de deur uit, de auto in te stappen maar juist rustig bijkomen in uw eigen huis. Geniet van een ontspanningsmassage aan huis als inwoner van IJsselmuiden.

Marco massage aan huis

Waarom een massage aan huis in IJsselmuiden door Marco Massage

  • U heeft weinig tijd
  • U voelt zich thuis meer op uw gemak
  • Direct na de massage bijkomen op de bank
  • U bent minder mobiel of hebt een beperking waardoor u bemoeilijkt wordt het huis uit te komen

De massages aan huis worden speciaal aangeboden voor mensen die het fijn vinden om in hun eigen omgeving in IJsselmuiden een massage te ontvangen of voor mensen met een beperking die moeilijk het huis uitkomen. Zo hoeft u na de massage niet zelf de auto in te stappen en kunt u rustig bijkomen in uw eigen huis in IJsselmuiden. Een massage is goed voor zowel lichaam als geest. De massages van Marco massage bestaan uit knedingen en strijkingen van desgewenst gemasseerde (geen intieme) lichaamsdelen. Marco Massage komt graag langs bij u aan huis in IJsselmuiden voor het geven van een ontspanningsmassage. Ook neemt Marco Massage zelf een mobiele massagetafel, lotions, oliën en desgewenst ontspanningsmuziek mee. Marco Massage komt graag langs zodat u geen reistijd hebt, oppas hoeft te regelen of door de regen hoeft te fietsen.

Voordelen van een massage aan huis in IJsselmuiden

  • Geen reistijd
  • Geen oppas
  • Direct daarna bijkomen in uw eigen omgeving
  • Heerlijk tussen andere (werkgerelateerde) afspraken door
  • Geen reiskosten
  • Snel geboekt en snel bij u thuis

Massage in IJsselmuiden boeken

Boek hier snel uw massage aan huis in IJsselmuiden. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een massage te ontvangen en te ervaren bij Marco Massage zelf in IJsselmuiden.

Gun jezelf een massage Afspraak maken